На вулиці Степана Бандери у Львові досі продовжують проводити ремонтні роботи. Так, з 10 липня в межах реконструкції вулиці почали ремонтувати нову ділянку – перехрестя вулиць Антоновича і Героїв УПА.

Відомо, що під час ремонтних робіт доведеться зрізати кілька дерев.

Своєю чергою, на їх місці обіцяють висадити нові, повідомляє пресслужба ЛМР.

Зазначається, що зараз на перехресті вулиць Антоновича і Героїв УПА проводяться демонтажні роботи. Також там зрізають дерева, які підлягають видаленню, відповідно до акту обстеження зелених насаджень. На їхньому місці висадять нові.

«Розпочавши роботи на перехрестях з вул. Антоновича і вул. Героїв УПА, було проведено комісійне обстеження стану дерев. За результатами перевірки, згідно з актом обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, №212 від 12 липня 2021 р., з огляду на незадовільний стан, підлягають зрізанню 5 дерев. Відповідно, підрядній організації ТзОВ «Онур» надано дозвіл на проведення цих робіт. Наразі буде зрізано 3 дерева. На їхньому місці, згідно з проектом, будуть висаджені нові дерева», – розповів Олексій Хміль, прессекретар ЛКП «Львівавтодор».
Додаємо, що ремонтні роботи на перехрестях вул. С. Бандери з вул. Антоновича і вул. С. Бандери з вул. Героїв УПА мають закінчити до 1 вересня.

Вулиця Степана Бандери

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ