У Житомирській області 39-річний чоловік скоїв наругу над могилою солдата. Свої дії пояснив ревнощами: мовляв, колишня дружина його покинула та розпочала нові стосунки з цим військовим.

Про це повідомила поліція Житомирської області.

Інцидент трапився у Романівській громаді у ніч на 23 березня.

До правоохоронців звернулася 62-річна мати загиблого. Вона повідомила, що невідомі пошкодили могилу українського захисника. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, виявила, що пошкоджені дерев’яний надгробник, металевий хрест, рамку з фотографією покійного та флагштоки, на яких кріпилися прапори.

"У ході розслідування поліцейські зʼясували, що 22 березня ввечері до кладовища прийшов 39-річний житель цієї ж громади, який скоїв наругу над могилою солдата. Свої дії пояснив ревнощами: мовляв колишня дружина його покинула та розпочала нові стосунки з військовим. Те, що чоловік загинув, не приборкало його гніву й фігурант таким чином вирішив помститися", - йдеться у повідомленні.

Нині поліцейські проводять досудове розслідування за ч.2 ст. 297 (Наруга над могилою…) КК України. За такі дії чоловіку може загрожувати обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

ІА "Вголос": НОВИНИ