Як повідомляє прес-служба Житомирської обласної організації ВО «Свобода», після відвідання військових націоналіст відразу ж звернувся до житомирян з проханням допомогти військовим.

«Під час візиту Президента на Житомирський полігон генерали відзвітували про повну готовність до зими. Насправді ситуація критична! Перед відправкою на схід 26-та Бердичівська артилерійська бригада терміново потребує допомоги! Бойовий дух артилеристів на висоті, але потрібно їм допомогти. Також є багато питань по озброєнню, у зв'язку з чим народний депутат-свободівець член Комітету ВР з питань оборони і нацбезпеки Юрій Сиротюк готує звернення до міністра оборони. Допомога потрібна негайно, оскільки в будь-який час можлива відправка військових на схід!», – наголосив свободівець Сидір Кізін.

Перелік необхідних речей.

Передусім потрібно: 1. Лопати американки 50 шт 2. Ломи та кірки по 25 шт 3. Теплі речі. Ватні штани, кирзові чоботи або військові зимові черевики. 4. Дизельний генератор більше 3 кВт 5. Кодовані рації 10 вт, з ларингофон системою.

Техніка: 1. Крази, Камази та ремонт цього транспорту. Необхідні запчастини до техніки та спеціялісти по ремонту. 2. Тепловізори 3. Дальноміри Охочих допомогти просимо звертатися за адресою: м. Житомир: Вул. Небесної Сотні, 60. Тел. 096-861-23-10 або Житомирської міської організації ВО "Свобода", У Бердичеві: площа Соборна, 2. Тел. 097-140-51-38 Олексій Побережний.

ІА "Вголос": НОВИНИ