У Львові виник суспільний резонанс через надпис, який з’явився на маркеті, що торгує різноманітними алкогольними напоями. Йдеться про магазин Bad Boy. що по вулиці Стрийській (близько до перехрестя Стрийської та Наукової).

На фасаді кілька поверхової споруди написано “Все для причастя”. По всій ширині фасаду простягнута жовто блакитна стрічка.

Чимало львів’ян поскаржилися владі міста на такий надпис, мовляв, він ображає їхні релігійні почуття.

Ось як написав Петро Дідула про цей надпис на магазині:

“Фактично безпрограшний крок маркетологів: «краще щоби говорили зле, ніж би не говорили нічого». Легко собі уявляю цю нараду керівників кампанії із просунутими на ринку фахівцями від опінієтворення і цей момент рішення: підемо шляхом зневаги почуттів одних, щоби привернути увагу інших. Одного не врахували, бо Його все ще не знали”.

Директорка департаменту економічного розвитку Львівської мерії Ірина Кулинич повідомила через “Гарячу лінію міста Львова” у Фейсбук, що надпис «Все для причастя» на магазині алкоголю у Львові приберуть.

За словами Ірини Кулинич, через цю рекламу до міської ради надійшло кілька звернень від мешканців. «Сьогодні ми вже провели розмову із власниками магазину. Нам пообіцяли впродовж двох днів забрати неоднозначний напис», — пояснила посадовиця.

ІА "Вголос": НОВИНИ