Пожежа сталася у Дрогобичі на п'ятому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку в одній із квартир

Про це повідомили на Facebook-сторінці Головного управління ДСНС України у Львівській області. До місця виклику виїхали рятувальники 5-ої державної  пожежно-рятувальної частини Дрогобича.

«На момент прибуття вогнеборців до місця виклику з вікон квартири вибивався дим. На балконі перебувала жінка, яка просила про допомогу. Рятувальники за допомогою автодрабини зняли жінку», – йдеться в повідомленні.

Зайшовши в квартиру, вони побачили, що на підлозі без тями лежить чоловік. Не гаючи часу, чоловіка винесли на свіже повітря та передали медикам. Внаслідок пожежі він отримав опіки обличчя, рук і лівого стегна ІІ ступеня.

Згодом чоловіка 1958-го року народження в стані середньої важкості госпіталізовано у Дрогобицьку міську лікарню №1.

Вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 10 квадратних метрів. Причини виникнення пожежі встановлюють правоохоронні органи.

Нагадаємо, що в середу, 4-го серпня, у Львові спалахнула пожежа. Відомо, що загорілася покинута будівля на вулиці Пасічній (район Холму Слави).

Того ж дня у Львові спалахнула пожежа у кіоску за адресою вулиця Дністерська, 1. На місце одразу прибули рятувальники ДСНС, які й нейтралізували займання.

ІА "Вголос": НОВИНИ