Якщо Міхеїл Саакашвілі в мабутньому знову стане президентом Грузії – ця країна буде чудовим союзником для України. Але в українській політиці Саакашвілі робити нічого.

Про це заявив лідер «Національного корпусу» Андрій Білецький, відповідаючи на прохання львів’ян оцінити перспективи екс-глави Грузії в Україні.

«Це нагадує легку шизофренію. Як в людини може бути дві Батьківщини? Як до екс-президента Грузії – до Саакашвілі я ставлюсь прекрасно, як до громадянина України – з підозрою і здивуванням. Він же був Головнокомандувачем. Він хлопцям казав: »Вперед! Грузія варта того, щоб за неї померти!« Ну не можна ж за 4 роки сказати, що ти українець. Люди гинули, вірячи, що ти посилаєш їх за Грузію, що вона вища за життя. Тому, на мою думку, якщо Саакашвілі стане президентом Грузії – ця країна буде чудовим союзником для України. Але тут, окрім як туристу, йому робити нічого. Може відпочити в Одесі чи в Карпатах. Але він не може бути українським політиком», – вважає Білецький.

Як уже повідомлялося, 16 вересня лідер «Національного корпусу» зустрівся з львів'янами у Палаці естетичного виховання молоді.

ІА "Вголос": НОВИНИ