На Віктора Гандзюка намагаються тиснути.

Про це батько вбитої активістки повідомив в інтерв’ю, передає «Українська правда».

За його словами, за ним стежать невідомі люди на автомобілі.

«Я практично кожен день їздив на кладовище до Каті, і якось складалося, що це було наприкінці дня — після 16-17 години, коли немає нікого. Я помітив, що практично кожен день мене хтось супроводжує. Тобто з'являється машина з темним склом, з якої ніхто не виходить. Коли я сідаю і від'їжджаю, машина різко стартує й їде за мною, не обганяє, коли їду повільно, але і не відстає, коли пришвидшуюсь», — розповів Віктор Михайлович.

Крім того, батьку вбитої телефонують із невідомих номерів і мовчать у слухавку. Одного разу ці люди спробували вийти з Віктором Михайловичем на контакт.

«Пропонували зустрітися. Казали, нібито у них є якісь дані щодо замовників. Зустріч мала бути лише сам на сам», — розповів він.

За словами Віктора Михайловича, це розпочалося після того, як Владислав Мангер, котрого підозрюють у замовленні вбивства Катерини Гандзюк, вийшов зі СІЗО під заставу. Батько Катерини переконаний, що стежать за ним із метою залякування.

«Я не думаю, що з метою простежити за мною. Тому що це робили б якось більш делікатно. А це відбувається  дуже нахабно і відкрито. Очевидно, щоб залякати», — переконує він.

Нагадаємо, що у Вашингтоні вшанували пам’ять Катерини Гандзюк.

Як писав “Вголос”, підозрюваного в убивстві Гандзюк усунули з посади голови Херсонської облради.

ІА "Вголос": НОВИНИ