Мер Житомира Сергій Сухомлин поділився вражаючими подробицями щодо чоловіка, у якого виявили коронавірус.

Про це пише «Житомир.info».

Як виявилося, 49 - річний інфікований на COVID-19 збрехав медикам про кількість осіб з якими контактував протягом інкубаційного періоду.

Зокрема йдеться про те, що чоловік працює в туристичній фірмі, і за кордоном він перебував з групою туристів, а не з сином та другом, як він повідомляв раніше.

І саме з  цією групою людей він повертався в Україні літаком.

В результаті, за допомогою соціальних мереж , вдалося з'ясувати в якій саме турфірму працює хворий та яку саме країну вони відвідували.

Чоловік зауважив, що він перебував в самоізоляції, проте він нічого не знає про людей, які були з ним за кордоном.

Зазначається, що для збору інформації про осіб, які подорожували з хворим, чисельність яких досі невідома, планують залучити співробітників СБУ та поліції.

Нагадаємо, що голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко заявляв, що раніше інфікований коронавірусом повідомив, що контактував лише з сином та другом, проте він відмовився надати їх  дані.

Він стверджував, що був в Австрії та Німеччині в період з 7 по 14 березня, а з моменту повернення на Батьківщину перебував в самоізоляції.

Як відомо, 18 березня  він викликав «швидку», оскільки у нього проявилися симптоми, які відповідають коронавірусу, і був госпіталізований.

Як писав «Вголос»,  “Який жах – коронавірус доб’є”: відомий лікар шокував інформацією про “захист” українських медиків (фото).

ІА "Вголос": НОВИНИ