[media=161185,161186,161187] 

Відповідний пост Ліззі Веласкес залишила на своїй сторінці в Instagram.

Через рідкісну хворобу 27-річну Веласкес прозвали «найпотворнішою дівчиною в світі». При цьому в своєму посланні дівчина підкреслила, що міркує про образливі меми не з позиції жертви.

«Неважливо, як ми виглядаємо і яких ми розмірів, в кінцевому підсумку, ми всі люди. Я прошу вас, коли ви побачите тут подібні фотографії в наступний раз, пам'ятайте про це », - написала вона.

Крім того, дівчина зазначила, що картинки можуть здаватися смішними і веселити людей, але відображений на фото буде відчувати лише негативні емоції від мемів.

Веласкес страждає вкрай рідкісним захворюванням - синдромом Відемана - Раутенштрауха. Частини її тіла розвиваються нерівномірно, вона не може набрати вагу більше 29 кілограмів.

Дівчина стала популярною в мережі після появи вірусного відеоролика, в якому невідомі висміювали її зовнішність. Після цього вона вирішила якомога частіше розповідати про складнощі життя людей з незвичайними хворобами. За мотивами її історії був знятий фільм «Хоробре серце: Історія Ліззі Веласкес».

-

ІА "Вголос": НОВИНИ