Курсанта-третьокурсника Харківського національного університету повітряних сил, який вижив в авіакатастрофі АН-26 під Чугуєвом, можуть виписати з госпіталю найближчим часом.

Про це розповів начальник Військово-медичного клінічного центру Північного регіону (Харківського військового госпіталю) Едуард Хорошун у коментарі журналістам, повідомляє Укрінформ.

«Загрози життю немає, ліків вистачає. Стан його стабільний... Думаю, найближчими днями, наступного тижня вже можна ставити питання про виписку з наступною відпусткою за станом здоров'я», - зазначив він.

За даними «Громадського радіо», курсант, який вижив після катастрофи, перебував у свідомості й говорив із рятувальниками.

Він отримав травми голови і ноги.

Контактує з родичами

Як пише Укрінформ, за даними лікарів, курсант має множинні забої та струс мозку. Вночі його помістили в реанімацію, але 26 вересня вже перевели у звичайне відділення, стан хлопця оцінюють як середньої важкості.

Військові медики зазначили, що пацієнта вдалося вивести з шокового стану, хлопець контактує з родичами та лікарями і може надавати покази слідчим.

Як повідомив голова Харківської ОДА Олексій Кучер, у шпиталі перебуває уродженець Харківщини.

“Вголос” раніше повідомляв:

ІА "Вголос": НОВИНИ