Цього тижня у Львівській області синоптики прогнозують спекотну погоду. Так, температура повітря підніметься до 34 градусів тепла.

Про це повідомив Львівський гідрометцентр у фейсбук.

Відомо, що найспекотніша погода очікується в середу. Короткочасні опади прогнозують у вівторок, четвер, п'ятницю та суботу.

Так, у вівторок у Львівській області спостерігатиметься мінлива хмарність. Вдень імовірні короткочасні дощі з грозами. Температура повітря коливатиметься від +27 до +32 градусів вище нуля. А вночі стовпчики термометра коливатимуться в межах від +12 до +17 градусів.

В середу, 14 липня, опадів не прогнозують. Водночас також в регіоні прогнозують мінливу хмарність. Вдень температура підніметься до +34 градусів вищу нуля, а вночі вона коливатиметься від +14 до +19 градусів.

Вже у четвер, 15 липня, вдень по всій території Львівщини будуть короткочасні дощі та грози. Температура вночі очікується від +16 до +21 градусів, а вдень від +28 до +33 градусів тепла.

В п'ятницю та суботу, 16 та 17 липня, також очікується мінлива хмарність. Короткочасні опади прогнозують вдень. Температура вночі буде від +13 до +18 градусів, а вдень від +26 до +31 градусів тепла.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ