Перше, чим повинна зайнятися влада Львова після трагедії за участі кінного транспорту у Львові, - це допомога постраждалим.

На цьому у прямому ефірі «Народного толк-шоу» наголосив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

«Хочу нагадати, завдяки чому з'явився кінний транспорт у центрі Львова. У нас все-таки є іподром, за який всі забули, ніхто нічого не спонсорував і не фінансував. Ніхто не питається: як люди там виживали, як виходили з того. Вони знайшли десь себе, старалися зробити щось цікаве. Дійсно, у Європі таке є, і там все нормально. Але є певні правила, які мали би бути прописаними й мали би виконуватися», - зазначив Ігор Зінкевич.

За словами депутата, петиція про заборону використання кінного транспорту у Львові, яку подали львівські активісти, аргументована фактом, який уже стався, тому насамперед влада міста повинна зайнятися виправленням ситуації й допомогти постраждалим.

Повний запис ефіру дивіться тут:

Нагадаємо, напередодні у Львові переляканий салютом кінь разом із туристичною каретою на шаленій швидкості влетів у лавку, де сиділа неповнолітня дівчина. Дитину рятували 6 годин, тварину після інциденту приспали.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ