Кожна жінка вважає свою фігуру не ідеальною і хоча би раз пробувала сідати на дієту.

Але існують найпоширеніші помилки, через які схуднути практично нереально, інформує Cosmopolitan.

Екстримальні дієти

Різке зменшення калорій і голодування є дуже небезпечними. Звісно, вам вдасться скинути декілька кілограмів, але потім вони до вас швидко повернуться.

Прийом їжі зранку

Варто запам'ятати, що корисний сніданок є найважливішим прийомом їжі за весь день. Тому, якщо ви пропускатимете сніданок, ви почуватиметесь млявими і не енергійними.

Ситні перекуси

Між прийомами їжі важливо щось перекусити. Але не варто плутати перекуси з повноцінними обідами чи сніданками.

Знежирені продукти

Не рекомендується виключати зі свого раціону жири. Адже вони необхідні для повноцінного функціонування організму.

Солодкі напої

Варто розуміти, що навіть у звичайних соках є багато цукру, тому хорошою альтернативою для них стануть різні фреші чи зелені чаї.

Звичайна вода

Організм повинен отримувати певну кількість звичайної води для нормального функціонування. Адже, як виявилось, схуднення залежить від метаболізму, а метаболізм від випитої води.

Зловживання фастфудами

Не варто включати у свій раціон їжу, яка має велику кількість трансжирів та інших некорисних компонентів. Адже вони можуть додати вам ще декілька зайвих кілограмів.

Зважування

Не варто кожен день ставати на ваги і дивитись на скільки кілограмів ви схудли чи поправились. Адже впродовж всього дня ваша вага може змінюватися.

Недосяжні цілі

Не забувайте, що схуднення раптовим не буває. Тому до цього процесу потрібно підходити розумно. І не варто ставити собі цілі, які нереально досягти.

ІА "Вголос": НОВИНИ