Уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба, який нещодавно разом зі своїми дітьми потрапив у жахливу аварію, розповів про їхній стан.

«Слава Богу, в цій страшній аварії всі залишилися живі й почуваються вже значно краще. Водієві автобуса, Вадиму, про стан якого я непокоївся з самого початку, було надано всю необхідну допомогу, він уже через тиждень після аварії повернувся до роботи», - сказав він у коментарі агентству «Інтерфакс-Україна».

Також зазначив, що у його молодшого сина є деякі пошкодження кісток і наразі він уже відновлюється вдома. Найбільше постраждав старший син Кулеби, який досі в лікарні й ще потребує лікування.

«Лікарі кажуть, що незважаючи на позитивну динаміку, його одужання і подальша реабілітація - це тривалий процес», - розповів він.

Дитячий омбудсмен зазначив, що сам він фізично відчуває себе вже краще, але «пошкоджені ребра щодня нагадують про цю страшну подію».

«Знаєте, я нескінченно люблю своїх дітей. Вони - найцінніше, що у мене є. Я навіть уявити не можу, як таке могло статися, враховуючи що я завжди відповідально ставлюся до водіння, тим більше, коли в авто діти! Це як якийсь страшний сон», - наголосив він.

Як писав “Вголос”, поліція Київської області розслідує обставини аварії за участю автомобіля уповноваженого президента з прав дитини Миколи Кулеби.

Нагадаємо, уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба разом зі своїми двома синами потрапив в аварію і знаходиться в реанімації у важкому стані.

ІА "Вголос": НОВИНИ