Політолог Владислав Дзівідзінський розповів, які у майбутньому можуть спалахнути конфлікти у команді чинного Президента Володимира Зеленського.

Про це він зазначив «Вголосу».

«Окрім особистих образ колишніх і теперішніх керівників відомств, як-от: Богдан-Єрмак, Шмигаль-Гончарук – найбільш конфліктною лінією, очевидно, будуть місцеві вибори та їх учасники, адже ми вже бачимо протистояння місцевих еліт, які накопичують силу, і центральної влади, яка не має в регіонах кадрового представництва, бо свого часу не вибудувала осередки на місцях», - розповів він.

Уже очевидна лінія конфлікту між мерами міст-мільйонників та центральною владою, за словами експерта, бо всі очільники міст з південно-східної частини України, де розміщена електоральна база Зеленського (Харків, Дніпро, Одеса) гнуть сьогодні окрему лінію.

«І ми вже бачимо, як вималювалася лінія конфлікту на основі Дніпра – і навіть не одна: Коломойський почав війну з Філатовим руками Олійника, а Філатов конфліктує також з МВС та Аваковим. В Офісі президента також є конкуренція: Тимошенко-Єрмак-Шефір, наприклад», - додав Дзівідзінський.

І резюмував: «Тому напередодні місцевих виборів ми побачимо протистояння місцевих еліт, які мають своїх представників у Парламенті, з іншими представниками, які відстоюють передусім інтереси центральної влади, зокрема Зеленського та «Слуги народу». Тому заяв і конфліктів загалом буде ще багато».

Більше читайте тут: «Конфлікти у «зеленій» команді: війна «розумних із нахабними».

ІА "Вголос": НОВИНИ