Учора ввечері, 23 грудня, в Оболонському районі Києва двоє озброєних невідомих напали на таксиста. Погрожуючи пістолетом вони відібрали в нього автомобіль.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Києва.

Як розповів таксист, він приїхав на замовлення на вулицю Білицьку, де забрав двох клієнтів. Коли ж він привіз пасажирів на вказану адресу, один із хлопців накинув йому на шию зашморг, а інший бризнув в очі сльозогінним газом і погрожував пістолетом.

Таксисту вдалося вистрибнути з авто, але коли отямився, нападники вже втекли на його автомобілі Аudi.

Як зазначають правоохоронці, таксист усе ж зумів надати детальний опис нападників.

За 20 хвилин після отримання орієнтування патрульні помітили викрадене авто на перетині вулиць Кирилівської та Петропавлівської і почали переслідування. Копам вдалося заблокувати  дорогу викрадачам.

"Одразу після зупинки з авто вискочив один чоловік і кинувся навтьоки. Втікаючи, він викинув два телефони та предмет, схожий на пістолет.

Іншого чоловіка — водія, патрульним удалося затримати. Він мав явні ознаки алкогольного сп'яніння й не надав інспекторам жодних документів", — йдеться у повідомленні.

Патрульні склали на порушника адмінматеріали за ст. 130 (керування у стані сп'яніння) та ст. 126 (керування без відповідних документів) КУпАП.

Затриманого передали слідчим. Також вдалося встановити особу спільника затриманого й адресу, за якою він проживає. Надалі справою займаються слідчі.

ІА "Вголос": НОВИНИ