Україні варто пильно стежити за чинним президентом України Володимиром Зеленським, бо Лукашенко і Путін на початку своїх каденцій також здавалися смішними.

Про це в ефірі проєкту "Говорить Великий Львів" на телеканалі НТА заявив міністр інфраструктури України у 2016 – 2019 роках Володимир Омелян.

«Мене дуже непокоїть, що на початку своїх каденцій і Лукашенко і Путін були смішні. Ніхто не бачив презентом колишнього голову колгоспу, але він ним став. Ніхто не бачив президентом колишнього підполковника ФСБ, про якого знали тільки те, що він у Петербурзі краде »гуманітарку«, але і він ним став. Сьогодні це два диктатори. І нам треба дуже уважно спостерігати за товаришем Зеленським, бо він на півдорозі до цього», – заявив Володимир Омелян.
Він додав, що чинний президент України уже стільки зла і неправди накоїв, що його відповідальність є кримінально-адміністративна «на багато років і строків вперед».
«І, можливо, ми тут повинні поставити чітко питання для себе щодо того, що зараз відбувається в країні, чи ми не йдемо тим самим курсом, що і Білорусь? Нас від цього застерігає тільки два Майдани. Якби не було двох Майданів, то сьогодні був би четвертий термін Кучми, або третій Януковича», – прокоментував Володимир Омелян.

ІА "Вголос": НОВИНИ