Відома українська телеведуча Яніна Соколова жорстко принизила російського депутата, який намагався образити українських воїнів.

Відповідна заява пролунала у її програмі «Вечір з Яніною Соколовою», пише «Оглядач».  

Соколова заявила, що депутат з РФ Олексій Журавльов «очолив під***ів».

Напередодні Журавльов цинічно заявив, що українські захисники, котрі потрапили в котли під Іловайськом і Дебальцевим, нібито не є героями.
«Один російський депутат, експерт з героїзму назвав тисячі ветеранів Другої світової війни сц*кунами. Ну, дійсно, в оточення ж потрапили, які герої? Які герої могли бути у Брестській фортеці, безсоромні? Які герої могли бути в блокадному Ленінграді, оточеному Севастополі, Одесі, Вяземському котлі? Я ось прямо уявляю, як одному шановному експерту соромно за дідів. Сам же він в оточення ніколи не потрапляв. Хіба що в оточення п***расів на програмі »60 хвилин«. Але таке оточення витримати – який героїзм потрібен! А він його не тільки витримав, а й очолив», – відповіла на випади Журавльова Соколова.

Крім того, ведучу обурив нахабний вислів російського депутата про те, що українська армія нібито «драпала, як могла» від російських окупантів.

«Наша армія так драпала, що навіть залишилася в Донецьку і його передмістях, так драпала, що стоїть в 16 км від Луганська. Але наша війна ще зовсім не закінчена, на жаль», – відреагувала Соколова.

Як писав «Вголос», “Хто не скаче, той х*ячить”: Соколова жорстко “рознесла” російську топ-пропагандистку.

ІА "Вголос": НОВИНИ