Народний депутат України від БПП та кандидат у депутати від партії Порошенка «Європейська солідарність» Володимир Ар'єв пояснив, чому в закладі громадського харчування «Перша львівська грильова ресторація м’яса та справедливости», котра належить холдингу «!Фест» та побудована із порушенням законодавства, стоїть табличка, що це його приймальня.

Про це він повідомив кореспонденту ІА «Вголос».

Ар'єв зазначив, що у своїй приймальні він «приймає лише гальбу пива».

«Ця табличка з історією. Спитайте про цю історію часів Януковича у власників львівського холдингу »FEST!«. А приймаю я там бокал пива і обід, коли заходжу в ресторан. Ставтеся простіше до речей, пані», - пояснив народний депутат.

Як писав «Вголос», 15 липня 2010 року – «!Фест» отримав дозвіл на розміщення відкритого літнього майданчика площею 196,1 кв. м на вул. Валовій, 20. Термін дії дозволу був до 1 листопада 2012 року. Коли термін скінчився, «!Фест» пішов у суд. Після судової тяганини, суд дозволив бути там самобуду. І «вишенькою на торті» стало те, що, аби вберегти заклад від знесення, народний депутат України Володимир Ар’єв у закладі біля туалету облаштував «свою приймальню». Як це виглядає на фото:

ІА "Вголос": НОВИНИ