Народний депутат і колишній член фракції «Слуга народу» Антон Поляков вважає, що президент Володимир Зеленський вже не здатен контролювати фракцію, партію і Офіс президента.

Про це він розповів в інтерв'ю «Главкому».

За словами екс-нардепа, він раніше вважав, що «президент просто в інформаційному коконі», але зараз Зеленський просто не може «докорінно змінити ситуацію і розібратися» в усьому.

«Те, що відбувається, явно не вписується в картину, яку я бачив для себе на президентських і на парламентських виборах. Я не міг уявити, що ось таке трапиться», - заявив Поляков.

Він також зазначив, що коли його виганяли, він просив про зустріч на фракції, але «отримав нуль реакції».

Поляков додав, що Зеленському можуть по-різному подавати інформацію, «поставити не в тому місці кому або наголос – і ти вже начебто не друг, а ворог». Але колишній депутат все ж сумнівається, з приводу того, що президент «нічого не бачить і не чує».

«Тут два варіанти: або він вже просто до такої міри не може вплинути на ситуацію, що уникає якоїсь конкретики, або ж він розуміє, як би не вчинив, то це зіграє просто в мінус йому і фракції», - сказав Поляков.

Нагадаємо, народного депутата Антона Полякова виключили з фракції «Слуга народу» за офіційною версією через неетичну поведінку. Зараз він веде Telegram-канал, в якому критикував фракцію та її рішення. Поляков стверджує, що за його виключення проголосували  через те, що він очолив збір підписів за недовіру генеральному прокурору Руслану Рябошапці. «Якісь справи він плутає, якісь не підписує, а якісь згадує», - говорить Поляков.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ