У політичній партії «Слуга Народу» прийняли рішення про виключення народного депутата Олександра Дубінського у зв'язку з порушенням ним статуту та непокорою керівним органам партії.

Про це повідомляють на офіційному сайті партії з посиланням на розпорядженні її голови Олександра Корнієнка.

14 березня 2021 року відбулися Київської обласної організації «Слуги Народу» з метою вирішення питань щодо переобрання керівних органів осередку. Дубінського звільнили з посади голови осередку. а замість нього обрали народного депутата Андрія Мотовиловця.

Водночас Дубінський у той самий день провів власне засідання із трьому однодумцями, де вирішили переобрати голову та обрати членів Політичної ради Київської обласної організації. Також він зняв відеозвернення, в якому назвав рішення членів партії «шахрайськими та аферистичними схемами», які використовують окремі функціонери.

Проте його «засідання» було зроблено без попереднього затвердження головою партії та погодження головами Політради і Національної ради громад.

Так Дубінський грубо порушив пункти 9.1.6. та 12.24. Статуту партії і, водночас, дискредитував партію, що є неприпустимим з огляду на положення пункту 4.16.3. Статуту.

Тому було прийнято рішення про його виключення з лав партії.

Під час наступного з'їзду партії Дубінський може оскаржити це рішення.

Скандал із Дубінським

Читайте більше новин від ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ