Замість нього тимчасово виконувати обов'язки буде Віктор Микита.

Очільниця партії «Слуга Народу» Олена Шуляк своїм розпорядженням достроково припинила повноваження Миколи Тищенкаяк очільника Закарпатської обласної організації партії.

Про це повідомили на Facebook-сторінці «СН».

Замість Тищенка тимчасово виконуватиме обов'язки Віктор Микита.

В «Слузі Народу» зазначили, що розпорядження ухвалено згідно зі статутом партії та погоджено з головою Політради Давидом Арахамією.

«Сьогодні в умовах повномасштабної війни з росією, партія має асоціюватися зі щоденною кропіткою роботою по допомозі фронту і укріпленню тилу, яку проводять тисячі членів нашої політичної команди, а не із публічними скандалами, сумнівними піар-акціями та сварками...», - зазначила Шуляк.

Віктор Микита повинен до 19 жовтня забезпечити проведення конференції Закарпатської обласної організації «Слуги Народу», на якій оберуть нового голову.

Тим часом Микита до проведення зборів період офіційно уповноважений представляти інтереси Закарпатської обласної організації у структурах юстиції для здійснення державної реєстрації змін до відомостей про організацію.

Як писав «Вголос», у ніч проти вівторка, 19 липня, російські окупаційні війська влаштували ракетний обстріл Одеської області. В обласному центрі та на території регіону пролунали вибухи. 

ІА "Вголос": НОВИНИ