У Львові вивозять з вулиць, які ремонтують, дорогу бруківку, вимощуючи їх дешевим камінням.

Про це в ефірі Народного толк-шоу 3 листопада розповів голова ГО "Меморіал ім. Василя Стуса" Роман Гунда, який мешкає у центральній частині Львова.

"Дороги у Львові нещадно крадуть. Усі вулиці Львова колись були повністю вимощені бруківкою. Що ми бачимо зараз: бруківку вивозять на так звані "міфічні склади" і звідти повертається не та бруківка, яка лежала на цих вулицях, а брак з усіх вулиць, - зауважив він. -  Дорога базальтова і правильної форми, яка була найдорожчою в Європі, якою були забруковані тільки столичні міста - такі як: Відень, Будапешт і Львів - бруківка зникає з усіх вулиць".

При цьому Гунда додав, що вул. Шевченка також була вимощена дорогою базальтовою бруківкою, натомість зараз ця бруківка  зникає і на замощення вулиці привозять сіру гранітну. Така сама ситуація і на вул. Личаківській.

"Що це робиться? На наших очах крадуть з-під нашого носа! Нас просто обкрадають і на тих вулицях, на які начебто повертають бруківку, це не бруківка, а шматки безформних різнокольових камінців", - резюмував він.

ІА "Вголос": НОВИНИ