Служба безпеки України опублікувала розмову окупанта зі своєю мамою. Так, росіянин пояснював своїй рідні, що російська армія вбиває мирних українців.

Про це повідомила пресслужба СБУ.

Відомо, що російський загарбник добровільно здався у полон Збройним силам та склав зброю. Він боявся, що його уб’ють самі ж росіяни, тому при першій же нагоді «відстав від строю», дочекався українських військових та здався.

«Це моя ініціатива – здатися, щоб свої не вбили. Мама, ти знаєш, що тут відбувається? Наші вбивають мирних людей. Ти розумієш?», - розповів полонений своїй матері. 

Окупант також розказав, що в Україні його годують та гарно з ним поводяться. На це мати відповіла, що він «просто потрапив до добрих хлопців».

«Вони всі тут добрі, мамо. Це наші тут прийшли вбивати», - відповів окупант.

Вже після вторгнення в Україну загарбник прозрів та побачив зовсім іншу картину. Тому і вирішив втекти від своїх командирів та добровільно скласти зброю. 

Вголос раніше писав, що російським військовослужбовцям віддають накази громити населені пункти в Україні. Таку розмову загарбників перехопила СБУ у Тростянці Сумської області.

ІА "Вголос": НОВИНИ