Про це повідомляє ТСН, хірургічне втручання провели у українському науково-практичному центрі ендокринної хірургії, трансплантації ендокринних органів та тканин МОЗ України. А керував операцією директор медзакладу – професор Олександр Ларін.

Нагадаємо, що раніше фотографії Насірова під картатою ковдрою у лікарні «Феофанія», у якій йому оголошували підозру працівники НАБУ, стали об'єктом численних жартів у Мережі. Голова ДФС впевнений, що цю ковдру йому підкинули спеціально, аби спровокувати галас у соцмережах.

Напередодні Солом'янський районний суд міста Києва вирішив подовжити запобіжний захід Роману Насірову на 2 місяці.

Голову ДФС підозрюють у зловживанні службовим становищем та розкраданні державних коштів у сумі понад 2 млрд грн. Слідство вважає, що Насіров, діючи в інтересах депутата Онищенка, в межах «газової справи» безпідставно надавав низці підприємств можливість податкових зобов'язань у розстрочку.

Відстороненого від посади главу ДФС випустили під заставу в розмірі 100 млн грн. Гроші за нього внесла його дружина Катерина Клімбовська. Відповідаючи на запитання звідки гроші, Насіров обмовився, що, мовляв, краще б він сидів у слідчому ізоляторі й доводив свою провину.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ