Ввечері 1 серпня Львів вчергове накрив потужний буревій з дощем. Внаслідок негоди в різних частинах міста повалило дерева та знеструмило лінії електропередач.

Зокрема, про це повідомляють користувачі соцмереж. 

Львів'янка Юлія Мельник повідомила на сторінку Гарячої Лінії міста у соцмережі Facebook про дерево, яке перекрило проїжджу частину на перехресті вулиць Пекарської, Чехова та Тершаковців. Станом на зараз, як повідомили у Личаківській районній адміністрації, перехрестя вже відкрите для проїзду. 

Також, внаслідок негоди дерева повалило на вулицях Головатого й Трускавецькій.

Крім того, як повідомили в Патрульний поліції Львівщини, через сильний вітер дерево впало на проїжджу частину на вулиці Князя Романа у середмісті Львова. 

«Рух перекритий повністю. Патрульні вже повідомили комунальні служби», - говорять правоохоронці. 

Фото: Патрульна поліція Львівщини



Як повідомив на своїй сторінці в Facebook депутат ЛМР від фракції «Варта» ігор Зінкевич, також ускладнено рух на перехресті вулиці Панаса Мирного та Карманського внаслідок падіння дерева. 

Фото: Varta 1



За словами очевидців, внаслідок негоди на вулиці Франка зупинився рух трамваїв. Також проблеми з електропостачанням відчули на собі й мешканці житлових будинків. Зокрема, очевидці повідомляють про знеструмлення частини Сихова в районі вулиці Гната Хоткевича. Не працює зовнішнє освітлення та частково вийшли з ладу світлофори. 

Водночас нарікають на відсутність електропостачання внаслідок шквалу також мешканці Шевченківського району Львова, зокрема вулиці Івана Мазепи. 

ІА "Вголос": НОВИНИ