Через ракетні обстріли Львівщини російськими окупантами 10 та 11 жовтня в області вщент зруйновано чотири підстанції «Укренерго». То ж мешканців області попереджають про можливі віяльні відключення електрики в помешканнях.

Про це повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

За його словами, поки що графіків відключення не сформовано. Проте з настанням холодів доведеться вдатися й до цього кроку.

«Але через можливе похолодання, якщо буде збільшення споживання електрики, нам доведеться обмежувати побутових та промислових споживачів. Якщо зменшити споживання електрики не вдасться, ми говоритимемо про віялові відключення електрики в різних районах у різний час», - сказав Максим Козицький.

Нагадаємо, як повідомляв «Вголос», цього тижня, 10 та 11 жовтня, Львівщина зазнала потужних ракетних ударів від російських окупантів. Рашисти бомбили цільово критичні об'єкти інфраструктури. На жаль, їхні обстріли були влучними. І, як з'ясували в СБУ, до цього доклалися місцеві мешканці, які немудро виставили у соцмережі відео влучань, що дало можливість росіянам скоригувати бомбардування. 

ІА "Вголос": НОВИНИ