Через російські обстріли Львівщини вчора, 1 червня, рух поїздів був зупинений на вісім годин.

Про це сьогодні, 2 червня, повідомив заступник голови Львівської обласної військової адміністрації Юрій Бучко.  

«Вчора Львівщина зазнала чергового ракетного удару. Частково було пошкоджено залізничну інфраструктуру у Сколівському та Стрийському районах», - каже він.

Рашистські ракети поранили п’ять осіб, четверо з них перебувають у стані середньої важкості.

«На цей момент залізничне сполучення вже відновлено і поїзди курсують», - запевнив Юрій Бучко.

Чиновник зазначив, що останнім часом російські окупанти намагаються зруйнувати залізничну інфраструктуру Львівщини.

Також в Укрзалізниці запевнили, що всі пасажири, чиї поїзди затрималися через ракетні обстріли окупантів, доїдуть до своїх місць призначення у тому числі мультимодальними пересадками, на автобуси та електрички з Ужгорода до міст і селищ, рух через які було тимчасово закрито.

Так, зараз курсують безкоштовні автобуси між вокзалами Ужгорода та Мукачева. Рейсові автобуси з автостанції Мукачево тепер проходять через залізничний вокзал.

Також організовано пересадку на регіональну електричку Ужгород — Батьово — Мукачево — Свалява — Воловець — Лавочне, час відправлення 14:30 і 17:30 з вокзалу Ужгорода.

 Для пасажирів поїзда №45/46 Ужгород — Харків, які не змогли здійснити посадку на свій поїзд, приміський електропоїзд Лавочне — Мукачево буде продовжений до станції Ужгород. Таким чином, пасажири зможуть сісти за своїми квитками зі станцій Свалява — Воловець — Лавочне. Орієнтовний час прибуття до Ужгорода 16:30. Буде організована пересадка на поїзди київського напрямку.

Нагадаємо, як повідомляв «Вголос», вчора вночі ворог обстріляв залізничну інфраструктуру  Львівщини. Працівників залізниці серед постраждалих осіб немає. Але деякі поїзди затрималися.  

ІА "Вголос": НОВИНИ