«… Я звертаюся до вас з проханням засудити дії української влади з відродження фашизму, дії українських неонацистів, і у тому числі рішення Львівської обласної ради від 10 квітня 2009 року. Нацизм і фашизм в різних формах не може бути внутрішньою справою держави! Також я звертаюся до вас з проханням ввести економічні санкції проти Львівської області до моменту відміни прийнятих ними рішень по пропаганді символів нацизму, імен нацистських посібників і щодо сносу пам'ятників радянським воїнам-визволителям. Жодних інвестицій в Львівську область! Жодних культурних і туристських зв'язків, поки вони не зупинять неонацистські дії Львівської обласної ради!», - сказано у зверненні.

Нагадаємо, що лідер блоку «Народна опозиція» та лідер ПСПУ Наталія Вітренко наказала депутатам від блоку в місцевих радах винести на розгляд рад пропозицію про заборону в’їзду на територію їхніх областей, населених пунктів, міст, користування санаторно-курортними об’єктами, відвідування культурних та спортивних об’єктів всім мешканцям Львівської області до моменту відміни профашистського рішення Львівської облради.

10 квітня Львівська облрада прийняла рішення «Про правову оцінку злочинів комуністичного режиму в Україні», яким передбачено звернутись до Президента України та Верховної Ради України щодо подання відповідного законопроекту.
 

ІА "Вголос": НОВИНИ