Про це пише прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

Депутати наполягають на негайному ухваленні ключових законопроєктів щодо деофшоризації української економіки: №0001-1 (Проект Закону про денонсацію Конвенції між Урядом України і Урядом Республіки Кіпр про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи та Протоколу до неї) і №1112 («Про повернення капіталів, що перебувають та зареєстровані в Республіці Кіпр, офшорних зонах та інших юрисдикціях, звільнених від подвійного оподаткування, або тих, що мають пільговий режим оподаткування»).

«Вимагаємо якнайшвидше перейти до розгляду цих законопроєктів та решти законопроектів із Антиолігархічного пакету докорінних перетворень. Ми будемо слідкувати за тим, як кожен депутат покаже свою позицію – чи він на боці українців, чи олігархічного режиму, який грабує український народ», – заявив Андрій Іллєнко.

Нагадаємо, що вже 113 місцевих рад (серед них – 5 обласних, Київська міська та 11 міських рад обласних центрів) по всій країні ухвалили звернення до Верховної Ради, Президента та Кабміну з вимогою ухвалення законопроектів із Антиолігархічного пакету докорінних перетворень.

ІА "Вголос": НОВИНИ