Про це інформують у прес-службі Львівської міської організації ВО «Свобода».

«Тема для першого уроку, який 1 вересня відбудеться у всіх школах міста, окреслює для наших дітей найважливіше та першочергове на порядку денному українського суспільства. Дійсно, сьогодні маємо багато важливих проблем, але, безумовно, першочерговим є питання виживання всієї Української держави в умовах війни з ворогом. Адже без перемоги над окупантом ми втратимо все, а будь-які інші теми для обговорення просто не матимуть жодного значення.

Натомість управління освіти Львівської міської ради рекомендувало провести перший урок 2017/2018 навчального року в загальноосвітніх навчальних закладах Львова на тему: «Екологічна культура – шлях до сталого розвитку та енергонезалежності України». Чиновники наголошують на тому, що найважливіше зараз – донести до дітей інформацію про стан забруднення навколишнього середовища та роз'яснити необхідність сортування і повторного використання сміття.

Попри рекомендації міських чиновників від освіти, ми закликаємо усіх львівських освітян провести перший урок у новому навчальному році саме на тему боротьби України за свободу та незалежність. Нічого важливішого в державі, яка перебуває в стані війни, бути не може. Школярі повинні знати про те, як сьогодні їхні батьки виборюють для них країну майбутнього», – йдеться у зверненні.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ