Про це йдеться у в сюжеті ТСН.

Нацрада розпочала засідання не з цього питання, а взялася карати канали за радянські фільми на кшталт «Любов та голуби» або ж «Службовий роман».

У переліку «Інтер» та «ВІА медіа» було до десятка заборонених фільмів в ефірі, тільки одна стрічка в ефірі 1+1 («Службовий роман»), але попри кількісну різницю, деякі члени Нацради запропонували розглядати питання пакетом – мовляв порушення однакові, кара має бути одною на всіх. Із чим погодилися не всі.

Повідомляється, що членів Нацради з п’яти після перерви неочікувано проголосували за перенесення питання «Інтера».  Відтермінувати розгляд запропонував не сам телеканал, а член Нацради Сергій Костинський. До того ж,  до скандального концерту 9 травня Нацрада взагалі не дійшла – повернутися до цього питання обіцяють згодом.

Нагадаємо, напередодні в Україні розгорівся скандал через те, що на 9 травня телеканал «Інтер» відзняв концерт, присвячений «дню перемоги», де ведучі заявляють про перейменування вулиць в Україні «іменами фашистських злочинців». 

Реагуючи на це, вранці 9 травня представники партії «Національний корпус» заблокували будівлю телеканалу «Інтер», а лідер політсили Андрій Білецький заявив, що «Інтер» і «Опоблок» зробили заявку на громадянську війну.

Голова фракції ВО «Свобода» в Київраді Юрій Сиротюк звернувся до київських телевізійних провайдерів із вимогою вилучити «Інтер» із кабельних пакетів цифрового телебачення.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ