У США науковці проаналізували залежність сексуального життя людини від її зросту і прийшли до несподіваного результату.

Про це повідомляє Extra.

Науковці з’ясували, що чим вища за зростом людина, тим вищим є рівень її сексуального задоволення.

Фахівці отримали свої результати після опитування проведеного серед тисячі людей. Зазначається, що високі на зріст особи значно позитивніше відгукувалися про своє сексуальне життя, ніж люди з низьким зростом.

"58% людей, які оцінювали себе як високих, виявилися абсолютно задоволені своїм сексуальним життям. Серед людей, які вважали свій зріст недостатньо високим, середнім, таких виявилося лише 54%. Серед низькорослих - 50%", - підкреслюють науковці.

Також зазначається, що багато хто з високих людей вважає свої фізіологічні особливості перевагою не тільки в інтимному житті, але також і в кар'єрі. Така категорія людей переконана, що професійний успіх в них позначається в більш високому заробітку, а також у хорошій оцінці з боку начальства.

Натомість більшість низькорослих чоловіків (60%) зізналися, що не пошкодували б грошей, як що б у них була можливість змінити свій зріст хірургічним шляхом. Бажають мати більш високих партнерів і 36% жінок.

Науковці переконані, що зв'язок між зростом і задоволеністю не є прямим. Найперше все залежить від самооцінки людей, на яку зріст може впливати лише побічно.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ