Про це депутат повідомив у Facebook.

«Український католицький університет, де я читав лекції студентам магістерської програми з журналістики, отримав «листа щастя» від НАЗК. Від УКУ вимагають надати всю інформацію щодо мене. При тому, що мої доходи мною ж задекларовані та з них сплачено податки», - написав Лещенко.

«Нами було спеціально створено антикорупційний орган, керівниця якого Корчак отримує 200 тисяч зарплати начебто за свою «незаангажованість». Але вона продовжує покірно виконувати команди Банкової, де наказали будь-яким способом покарати мене за вільнодумство та антикорупційну діяльність. Історія з подарунком у вигляді знижки на квартиру перетворилася у фарс, тому шукають нову тему - тепер мої лекції. Спочатку прийшли до Могилянки, тепер – до УКУ», - додав Лещенко. 

Сьогодні Печерський районний суд міста Києва переніс на невизначений термін розгляд справи щодо адмінпротоколу Національного агентства з питань запобігання корупції стосовно отримання народним депутатом Сергієм Лещенком знижки в понад 1,8 мільйона гривень від забудовника під час придбання квартири.

-
 

ІА "Вголос": НОВИНИ