Приписи від Національної агенції з питань запобігання корупції щодо етичної поведінки, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, отримали міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів, міністр інфраструктури Володимир Омелян та в. о. міністра аграрної політики та продовольства Максим Мартинюк. Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"Кубіву внесли приписи стосовно директора ДП "ДНІПРО-ВДМ" Ігоря Ковтуненка. Міністру інфраструктури України Володимиру Омеляну стосовно директора казенного підприємства "Морська пошуково-рятувальна служба", — зазначили у НАЗК.

У відомстві додали, що також приписи отримали в. о. міністра аграрної політики та продовольства України Максим Мартинюк стосовно голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів і захисту прав споживачів Володимира Лапи.

Крім цього, НАЗК внесло припис начальнику Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Луганській області Михайлу Пшику стосовно порушення його підлеглим Андрієм Велігошею вимог ЗУ "Про запобігання корупції" під час роботи у складі комісії з питань медико-психологічної реабілітації особового складу.

ІА "Вголос": НОВИНИ