На напрямку Бахмут і Авдіївки, що на сході України, йдуть найактивніші бої, проте українські війська відбивають атаки ворога та втримують позиції.

Про це в ефірі телемарафону повідомив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий.

«Напрямок Бахмута і Авдіївки найбільш активний. Ворог постійно намагається вести штурмові атакувальні дії і наносити удари по наших позиціях  і мирних населених пунктах: зі ствольної артилерії, з реактивних систем залпового вогню, мінометів танків, авіації. Проте нашим військам вдалося відбити всі атаки, втримати позиції», – сказав він.

Речник повідомив, що триває позиційна війна, є певний рух, але за найменшої нагоди наші війська стараються вирівнювати лінію фронту, якщо є якісь рухи.

Як писав «Вголос», 1 листопада російські війська фосфорними снарядами обстріляли приватний сектор одного з районів Бахмута.

Також ми повідомляли, що уночі 3 листопада російські загарбники обстріляли Дніпропетровську область. Завдали ударів по об’єктах енергетичної та водної інфраструктури у Кривому Розі, по автозаправці у Нікополі та по промисловому підприємству у Павлограді.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ