У Закарпатській області 11-річна Б'янка, яка завагітніла від 46-річного співмешканця матері, народила дитину. Відомо, що зараз дитина перебуває в обласній лікарні, але з нею все добре.

Про це пише «Українська правда».

Хлопчик народився  з вагою 2 кг 500 г і зростом 49 см 18 листопада за допомогою кесарського розтину.

Відомо, що неповнолітню породіллю вже відпустили додому. Водночас стало відомо, що в лікарні Б'янка захворіла на коронавірус та багато кашляла. Після пологів дівчині ставало легше та легше.

Під час спілкування з журналістами, породілля розповіла, що боялась народжувати дитину. Проте, коли дізналась, що їй будуть проводити кесарів розтин, то заспокоїлась.

Варто зазначити, що дитину Б'янка планує назвати Олександра, на честь батька хлопчика.

Також молода матір зазначила, що не планує повертатись в школу, проте свою дитину збирається віддати у дитячий садок, а потім в школу.

Нагадуємо, Б'янка із села Гнать, що на Берегівщині. Раніше в Україні дівчатка такого віку ще не народжували.

Правду про батька дитини вагітна приховувала тривалий час, однак в етері програми «Стосується кожного» матір дівчинки зробила відверте зізнання.

Спочатку дівчинка стверджувала, що батько її дитини – 14-річний хлопець із Київської області. Там вони з матір’ю нібито були «на заробітках».

Дивним було те, що дитина навіть не знала ім’я цього хлопця. Восени вона мала піти в четвертий клас, однак навчання призупинили через вагітність.

Під час програми мати Біянки зізналася, що батько майбутньої дитини її 46-річний співмешканець. Вони разом проживали в Херсоні. На Закарпаття жінка з дочкою повернулися, коли вона була на третьому місяці вагітності.

ІА "Вголос": НОВИНИ