Канал «Дождь» інформує, що Поклонська стурбована можливою образою почуттів православних фільмом, що розповідає про роман імператора Миколи II і балерини Матильди Кшесінської.

«У мене на розгляді перебуває звернення колективне, яке підписали більше 100 осіб, також є індивідуальні звернення – громадяни звернулись з проханням провести перевірку, аби можливо не випускати цю стрічку в прокат. Тому що там викладені недостовірні дані та такі, що викривляють історичні дані, й з інших причин. Основна думка звернень, що стрічка ображає почуття віруючих, містить недостовірні, сфальшовані інформаційні відомості на адресу нашого государя, який руською православною церквою канонізований, є нашим святим мучеником», - сказала «Няш-мяш».

Політик зізналася, що стрічку не бачила, однак не може не реагувати на численні звернення.

«Цю стрічку я не бачила, тому розповідати суть картини не можу, є лише якісь трейлери в Інтернеті. Тому коментувати стрічку не можу – не бачила, але з урахуванням багатьох звернень, згідно з законом, направила відповідний депутатський запит. Бо необхідно дослухатись до думки людей та думки православних», - розповіла колишня «прокурорка».

 


 

ІА "Вголос": НОВИНИ