У неділю, 17 листопада, у лікарні Харкова помер від отриманих ран у результаті вибуху в Балаклії 43-річний старший солдат Сергій Подуфалов, який брав участь в очистці арсеналу від боєприпасів.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала журналістка Лілія Рагуцька.

«Побратими кажуть, що Сергій був одним із кращих водіїв 55 автомобільного батальйону »Чорний ліс«. Ось так. Не безликий »військовослужбовець«, а Сергій Вікторович Подуфалов. Вічна пам'ять», – написала вона.

Примітно, що його ім'я не згадали в офіційному повідомленні Генерального штабу ЗСУ.

Військового привезли з арсеналу в лікарню швидкої і невідкладної допомоги у важкому стані, і за його життя боролися два дні. 17 листопада від отриманих травм він помер.

«У військового були й опіки, осколкові поранення, і вибухова травма. Стан був важкий, і в подальшому ще більше ускладнився, і він помер», – розповів начальник клініки ушкоджень Військово-медичного клінічного центру Північного регіону Олександр Бородай.

Сергій Подуфалов родом із села Ясинове Кіровоградської області, служив у званні старшого солдата у військовій частині А0739, був старшим водієм автомобільного взводу автомобільної роти.

Разом із колегами 15 листопада він допомагав очистити арсенал від боєприпасів, коли група військових почала переміщати твердопаливний двигун до ракети 3М9 зенітно-ракетного комплексу «Куб» в автомобіль, щоб його вивезти, він загорівся, і пролунали вибухи.

Нагадаємо, що стали відомі імена ще двох загиблих від вибуху в Балаклії

ІА "Вголос": НОВИНИ