Президент наголосив хоч і постійно посилюються сили ППО, небезпеку не варто ігнорувати. Особливо в Харкові, Запоріжжі та в селах Херсонщини і Донеччини.

Президент висловив подяку захисникам України, включаючи воїнів мобільних вогневих груп, пілотів та воїнів зенітних ракетних військ, які вносять вагомий внесок у знищення ворожої авіації та ракет. У останню ніч було збито 18 «шахедів» та одну авіаційну ракету, але більшість ворожих цілей були успішно знищені.

Також Президент закликав українців ретельно реагувати на сигнали повітряної тривоги та не недооцінювати небезпеку, особливо у таких містах, як Харків, Запоріжжя, Херсон. Він також наголосив на важливості пам'ятати, що кожне збиття ворожої техніки є важливим для порятунку людей та інфраструктури.

Володимир Зеленський повідомив про проведення важливих нарад і подякував усім, хто бере участь в рішенні ситуації в регіонах та на міжнародному рівні. Він також відзначив 30-річницю Маастрихтського договору та важливість єднання Європи, наголошуючи на потребі підтримки цінностей, які об'єднують континент.

Також висловив впевненість, що Україна зробить Європу сильнішою і працює над вступом в Європейський Союз. Президент наголосив на необхідності єднання та відмови від самоізоляції у світі. Нарешті, він висловив подяку всім, хто підтримує Україну та бореться за свободу і цінності.

ІА "Вголос": НОВИНИ