42-річну жительку міста Гейтсхед, Великобританія, суд 30 травня визнав винною у скоєнні ненавмисного вбивства свого чоловіка під час сімейної сварки. Про це повідомляє Daily Mail.

Під час сварки Гелена Карін Атай завдала чоловікові два ножових поранення в серце. Від отриманих ран він помер.

Трагедія сталася в жовтні 2018 року. Причиною побутової сварки стала відмова чоловіка засудженої Атакана Атая пустити дружину в бар чи магазин за алкоголем. Коли вона почала збиратися, він, за її словами, накинувся на неї з кулаками. У цілях самозахисту жінка схопила кухонний ніж і вдарила ним свого чоловіка.

Поранений зумів дістатись телефону і викликати «швидку», але рани виявились несумісними з життям - і лікарі не змогли його врятувати.

Як з'ясувалось під час судового процесу, жінка вдарила чоловіка ножем у ділянці нижче тату з написом «Sophie My Endless Love» («Софі, моя нескінченна любов»).

Фото: The Sun

Зазначається, на записах із відеокамери видно, що засуджена діяла в цілях самозахисту.

Нагороду «Мати року» Гелена Атай отримала за кампанію зі збору коштів на лікування її маленької донечки Софі від нейробластоми у 2010 році. Їй удалось зібрати 500 тис. фунтів. Однак лікарі не змогли врятувати дитину. Після смерті доньки жінка стала випивати.

Раніше «Вголос» писав, у США засудили до довічного ув’язнення подружжя за жорстоке знущання над власними дітьми.

ІА "Вголос": НОВИНИ