Отже:

1. Це не санкційний список - а горох, капуста, гнила підошва і здохлий кіт. Бути в одному списку з шоблом типу авакова, ляшка, тимошенко, розенблата, сємєнчєнка, бенкендорфа, березюка, двох берьоз, геращенка, синка порошенка, шизоїдної супруп, дегенератки подоляк, перекупниці юринець, бариг дубневичів, турчинова, парасюка, карликів лєщєнка і наєма та іншого посліду - це краще шкіру з себе здерти.

Мокша намутила по-чорному і, як завжди, виставила себе на посміховисько. Словом, ідіоти плутають карти і скидають в одну купу грішне з праведним, чорне з білим, антагоністичне і несумісне. Головне, що там нема основних бариг: всеукраїнського - порошенка, і галицького хруня - садового.

2. Що робити з Москвою? Відповідаю словами їхнього письменника Віктора Єрофеєва:

Чи хочу я, щоб Росія розпалася на шматки?

Щоб Татарія відділилася від Мордовії?

Щоб Волга висохла?

Щоб судома пройшла по Сибіру?

Щоб скінчився балаган?

Хочу!

Хочу!

Я теж відповідаю: ХОЧУ і роблю для цього ЧИМАЛО в гуманітарній царині.

Книжку цього автора ці ідіоти також заборонили.

3. Панове! Ми їх створили у половині ХII століття через Володимиро-Суздальське князівство - ми їх і УМЕРТВИМО. Але спершу маємо знищити це внутрішнє шобло, яким для прикриття тупої політтехнології начинено цей санкційний список. Наші проблеми - ВНУТРІШНІ. Зовнішні - лише наслідок. Словом, до битви з внутрішніми юдами і гниляками.

ІА "Вголос": НОВИНИ