Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Берездівці Стрийського району в місцевому озері тоне людина.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Львівській  області.

Як з’ясувалось на місці події, два чоловіки прогулювались поблизу озера, зайшли в закинуту будівлю, що розташована над озером. Випадково, один з чоловіків впав у воду, самостійно вибратись з води чоловік не зміг. Водночас розуміючи, що допомогти знайомому вибратись на берег з води не зможе, його товариш зателефонував до рятувальників.
 
На момент прибуття рятувальників до місця події, потерпілий знаходився на відстані орієнтовно 10 метрів від берега. Тож, рятувальники за допомогою надувного човна дістались до чоловіка та доправили його до берега.
 
На момент завершення рятувальної операції, карета швидкої допомоги, була ще в дорозі. Тому рятувальники переодягнувши потерпілого у свій сухий робочий одяг, виїхали на зустріч медикам, щоб якнайшвидше передати чоловіка медикам.
 
Потерпілого в стані середнього ступеня важкості, діагнозом загальне переохолодження тіла, госпіталізовано в Новороздільську міську лікарню.
 
Як було згодом встановлено, потерпілим виявився, чоловік 1977 року народження, житель м. Новий Розділ.
 
Читайте також у «Вголосі»: у Львові у центрі міста в готелі сталася стрілянина. 

ІА "Вголос": НОВИНИ