Внаслідок потужної зливи паралізувало Одесу. Місцевий аеропорт тимчасово не приймає рейси, а в місті не курсують трамваї та ускладнений рух транспорту. Частина вулиць залишається затопленими. 


Про це повідомляє видання «Думська».

Також через зливу у низці районів сталося підтоплення. Зокрема, затопило центральну частину Одеси, де розташовану більшу частину історичних пам'яток міста. Підтоплення відбулись на Французькому бульварі, вулицях Генуезькій та Дерибасівській та на центральній алеї району Аркадія.

«Станом на 7:00 підтоплені наступні вулиці: Чорноморського Козацтва від Пересипу до Солоцеватого провулка, Отамана Головатого, Щоголева, Отамана Чепіги, Мечникова, 132, Небесної Сотні, вул. Водопровідна (район Червоного Хреста), друга Застава. Рух по Отамана Головатого і Чорноморського Козацтва через підтоплення заблоковано, тому в’їзд і виїзд у селище Котовського тимчасово здійснюється по Окружній дорозі. На вулицях Балківська і Приморська є наноси асфальту, щебеню і піску, частково вирвані люки, в зв’язку з чим рух автотранспорту ускладнено», – повідомляє Радіо Свобода з посиланням на комунальників.

Також внаслідок падіння гілок на контакту мережу і підтоплення ділянок з рейками не курсує значна частина електротранспорту.№1,3,7,10,12,13,20,21,26,27 та тролейбусного маршруту №12. Тролейбусний маршрут №8 функціонує до вулиці Хімічної.

Як свідчать відео, викладені очевидцями, підтопило також  під’їзди багатоквартирних будинків.

Відомо також, що літаки не заходять на посадку до аеропорту Одеси та прямують на інші летовища. Зокрема борт LOT, який прибув з Варшави, вимушений був без посадки в Одесі повернутись до аеропорту Шопена у  польській столиці. Борт компанії Azur Air Ukraine полетів до Борисполя.

ІА "Вголос": НОВИНИ