Активіст, ексглава «Правого сектору» в Одесі Сергій Стерненко опублікував звернення до голови партії «Слуга народу» Дмитра Разумкова і президента України Володимира Зеленського з вимогою відреагувати на заяви майбутнього нардепа Максима Бужанського.

Про це активіст повідомив у відео на Youtube-каналі.

Стерненко говорить , що новоспечений народний депутат Бужанський від партії «Слуга народу» заявив, що він хоче скасувати День пам'яті і примирення, святкуватиме День перемоги і взагалі треба дозволити носити георгіївську стрічку.

Він додав, що Бужанський – це «антимайданівець, який підтримує Януковича, др*чить на Сталіна і він дав інтерв'ю сайту Медведчука».

Активіст також нагадав, що зараз триває вже шостий рік військової агресії Росії, яка дуже активно використовує георгіївську стрічку і культ «побєдобєсія».

«Якщо Бужаньскому дуже хочеться тягати цю срань – георгіївську стрічку – і святкувати »день пабєди«, то нехай п*здує в Москву і там святкує все, що завгодно і з якими завгодно стрічками. Якщо він раптом переплутав, то балотувався він в Верховну Раду, а не у Державну Думу Російської Федерації. Якщо раптом до Бужанського це не дійде, а я впевнений, що не дійде, тому що до таких ватних диплодоків, як він, мало що доходить, то я окремо хотів би звернутися до голови партії »Слуга народу« Дмитра Разумкова і до ідейного гуру цієї політсили Зеленського і сказати, що якщо вони і надалі будуть терпіти у своїй політсилі таких товаришів, які є явними українофобами, то закінчать вони так само, як їхні попередники», – заявив Стерненко.

Нагадаємо, що кандидат від “Слуги народу” потрапив у гучний скандал через українську мову.

ІА "Вголос": НОВИНИ