Рейтинг президента Володимира Зеленського та його команди стрімко падає через те, що вони не мають ні ідеології, ні кваліфікації, необхідної для управління країною.

Про це у прямому ефірі ток-шоу «Говорить Великий Львів» заявив народний депутат України від «ЄС» Микола Княжицький.

«Рано чи пізно це мало статися. Бо коли влада некваліфікована, неідеологічна, намагається »сидіти« на електораті різних партій, в якийсь момент приходить кінець. Власне, це і відбувається. Країна стоїть перед серйозними викликами - пандемія коронавірусу, падіння економіки, продовження війни. Люди це відчувають і, очевидно, люди не бачать втілення тих всіх обіцянок, про які говорив Зеленський і його команда. Більше того, вони бачать достатньо примітивних людей, які то про »корабельні сосни« говорять, то про якихось »не таких« дітей. І це щодня відбувається. Звісно, що люди розчаровуються, приходять і до »Європейської солідарності«, і частина до ОПЗЖ, частина взагалі губиться. Країна регіоналізується у наслідку і ми це бачимо в соціології», - зазначив депутат.

«Думаю, цей процес триватиме і буде розвиватися з шаленою швидкістю. Тому, що ця нефаховість і непрофесіоналізм у всьому проявляється. Навіть ця ідея Порошенка переслідувати, бо він Томосу домігся, - це ж абсурд. Пороешкно виглядає позитивно в цій ситуації і набирає додаткові голоси. Люди, які підтримують Медведчука, також розчаровані в багатьох факторах. І мені шкода, бо країна може розколотися, і ідеологічно, і регіонально. Росія може тим скористатися і ми будемо стояти перед серйозними викликами», - додав Микола Княжицький.

Прямий ефір ток-шоу дивіться тут:

ІА "Вголос": НОВИНИ