Співробітниця телеканалу “Рада” Поліна Шишкіна опинилася в епіцентрі гучного скандалу після того, як зізналася, що ненавидить українську мову.

Про це повідомив український блогер Сергій Стерненко на своєму телеграм-каналі.

«Ненавиджу українську мову... Прапор такий собі, могли б дизайн інший зробити, нормальний», – сказала вона.

За словами Стерненка, на сторінці дівчини вказано, що вона працює асистентом головного редактора на державному каналі Рада. Раніше, як і багато інших нових працівників каналу Рада, вона працювала на каналі Медведчука Live. 

«За наші ж податки команда Зеленського понабирала на державний канал купу різних проросійських пропагандистів. Тому така позиція Поліни — не дивина, а закономірність. І подібних заяв буде ще багато», - написав Стерненко

Згодом Поліна вибачилась

Після широкого розголосу дівчина записала відео з вибаченням українською мовою. Шишкіна заявила, що вона донька учасника АТО і не мала права говорити такі слова, «особливо з огляду на нашу геополітичну ситуацію».

Через скандал канал «Рада» звільнив Шишкіну, повідомляє телеграм-канал «Київ INFO».

До слова, нещодавно ексголова Інституту національної пам’яті та народний депутат від «ЄС» Володимир В’ятрович в інтерв’ю проєкту «Говорить Великий Львів», оновлення телеканалу «Рада», в яке вкладають десятки мільйонів гривень, та спроба надати російськомовному телеканалу «ДОМ» загальнонаціональне мовлення – це бажання президента Зеленського отримати власний медіаресурс за державні гроші.

ІА "Вголос": НОВИНИ