Очільник національного руху «ДІЯ» Дмитро Ярош розкритикував ЗМІ, які належать родині львівського міського голови Андрія Садового, за дискредитацію добровольчого руху та підігрування ворогам України.

Відповідну заяву Ярош опублікував у своєму «Фейсбуці». Таким чином очільник «ДІЇ» зреагував на публікацію сумнівного «розслідування» щодо керівника «Об‘єднання добровольців» Олени Живко на львівському сайті «Захід.нет».

«Дуже погано, коли українці воюють один з одним. Це, завжди йде тільки на руку ворогу...

Нещодавно потрапили на очі так звані «розслідування» про нашу подругу Олену Олена Живко, і тонни бруду, які на неї вилиті. Все зроблено «професійно».

Але «розслідувачі» не врахували, що війна з Московією - це не якась забута, далека історія, а реальність в якій ми живемо вже шостий рік. І свідків того, що було і є живе досить», - зазначив Ярош.

Політик наголосив, що Олена Живко із самого початку війни проявила себе як жертовний патріот України, яка зробила для забезпечення всім необхідним фронту, добровольчого руху, прифронтових лікарень дуже багато. «Конкретизувати у цьому тексті сенсу не бачу. Свідків волонтерського чину цієї жінки - достатньо», - сказав Ярош.

«Розуміємо, що дискредитувати ветеранський, добровольчий, волонтерський рух є багато охочих. У першу чергу це ті, хто з ненавистю ставляться до всього українського і мають єдине бажання - зруйнувати нашу Державу.

Але ми переконанні, що реалізувати свої підступні плани зовнішнім ворогам України та їх підгавкувачам в середині краіни не під силу», - наголосив очільник «ДІЇ».

«Олено, не зважай на підступний гавкіт брехунів, роби добро для України і йди шляхом правди! І хай у ворогів пір’я в горлі поросте. Україна переможе!» - додав Дмитро Ярош.

Нагадаємо, раніше очільниця “Об’єднання добровольців” Олена Живко спростувала наклепи щодо себе, опубліковані напередодні на сайті Zaxid.net.

Відповідна заява Живко з’явилася на сайті “Об’єднання добровольців” у мережі Інтернет.

ІА "Вголос": НОВИНИ