Трагічний інцидент трапився вчора, 1 грудня. Тіло чоловіка без ознак життя виявили неподалік міста Жидачів, що у Стрийському районі на Львівщині.

Про це повідомляє відділ комунікації Національної поліції Львівщини на своєму офіційному вебсайті

«1 грудня, близько 19.20, у відділення поліції №1 Стрийського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Вокзальній у Жидачеві поблизу головної колії виявлено тіло невідомого чоловіка без ознак життя», - йдеться у повідомленні. 

Відомо, що на місце події одразу виїхали працівники слідчо-оперативної групи, а також інших підрозділів місцевого відділку поліції. Наразі деталі інциденту невідомі, окрім того, що загиблим внаслідок наїзду потягу є місцевий 51-річний мешканець. 

Як повідомляють правоохоронці, за фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, як писав "Вголос", в середу, 24 листопада, у Львівській області потяг переїхав чоловіка. В результаті потерпілий загинув на місці події.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ