Астролог Олена Максимова розповіла  Gazeta.ua, що очікує на кожен знак Зодіаку на вихідні - 4 і 5 січня. Зокрема, кому поталанить, а кому варто бути обережним.

Гроші і подарунки, за її словами, перш за все чекають на Близнюків, Стрільців і Козерогів.

Овен

Планувати відпочинок з партнером не слід. Обставини не сприятимуть здійсненню цих планів. Дійте за ситуацією. Зберігайте спокій.

Телець

На вас звалиться ком родинних проблем. Доведеться виконувати роль психотерапевта для особливо нестриманих близьких людей. Зберігайте рівновагу.

Близнюки

Справи йтимуть якнайкраще. Забудьте про роботу. Насолоджуйтеся спілкуванням з дорогими серцю людьми.

Рак

Невеликий прибуток суттєво не покращить вашого фінансового становища. Господарюйте економно. Спостерігайте за зміною курсу валют.

Лев

Грошей замало. Вечірка в ресторані буде вам не по кишені. Тому запросіть гостей додому. Колективна каса допоможе усім присутнім не відчувати фінансових обмежень.

Діва

Стосунки з коханими можуть опинитися на межі конфлікту. Не з'ясовуйте стосунків. Змініть тему розмови. Перенесіть зустріч.

Терези

Реальні заробітки виявилися нижчими за планові. Та це не примусить вас хвилюватися. Беріть участь в акційному розпродажі товарів. Не здавайте власних речей у ремонт.

Скорпіон

Додаткових витрат потребуватимуть молодші члени родини. Похід по крамницях буде невдалим. Перевіряйте якість куплених товарів.

Стрілець

Подружні пари відчуватимуть бажання побути більше часу разом. Присвятіть ці дні один одному. Нові стосунки не триватимуть довго.

Козеріг

Коштів не бракуватиме. Запросіть родину провести вихідні у парку розваг. Можна займатися майновим обміном. Поповніть свою колекцію.

Водолій

Не прагніть повернути колишні стосунки. Наберетеся зайвого клопоту. Намагайтеся не реагувати на бурчання літніх родичів.

Риби

Чекайте на несподіваний прибуток. Він буде невеликим, зате приємно здивує. Придбана техніка не служитиме довго.

ІА "Вголос": НОВИНИ